BEQUES “BANKIA ESCOLTA VALÈNCIA” PER A L’ALUMNAT D’ESCOLES DE MÚSICA CURS 2017-2018

Beques Bankia Escolta València

Bankia i la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) llancen la quarta convocatòria de beques per l’alumnat de les escoles de música.

En els següents enllaços podeu consultar les Bases de la Convocatòria i les Sol·licitud

escolta_valencia

Beneficiaris/àries

Podran optar a aquesta convocatòria de beques tot l’alumnat de la Xarxa d’Escoles de Música de la FSMCV  matriculat per al curs 2017-2018 en el moment de cursar la sol·licitud.

En el cas de ser menors d’edat, la persona sol·licitant serà igualment l’alumnat beneficiari/ària de l’ajuda, requerint-se en aquest cas la documentació del pare/mare/tutor/a als efectes legals oportuns.

L’import de les beques suposaran per a cada alumne/a com a màxim el 90% del total abonat per la matrícula i les assignatures de les quals estiga matriculat/a para el curs 2017/2018, amb un límit de 500,00€ per persona i beca. Així mateix, es confeccionarà una llista d’espera, per tal de suplir baixes entre els sol·licitants becats.

Emplenament i presentació de la sol·licitud es realitzarà única i exclusivament per mitjà de la plataforma informàtica habilitada per a aquesta fi i a la qual es pot accedir des dels portals, www.bankiaescoltavalencia.es, o www.fsmcv.org.

El termini de la introducció de les sol·licituds per part dels/de les sol·licitants, es tancarà el dia 7 de juliol de 2017 a les 23,59 h. La Resolució Provisional es publicarà com a màxim el 29 de setembre de 2017, atorgant-se un termini de 10 dies hàbils per a possibles reclamacions, que hauran de ser convenientment fonamentades i justificades. La resolució definitiva tindrà lloc com a màxim el 26 d’octubre de 2017. Les Resolucions es comprovaran en la mateixa plataforma digital en la qual s’han introduït les sol·licituds.

Esta entrada està publicada en Escola. Marca com a favorit l'enllaç .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *