L’ESCOLA DE MÚSICA AMPLIA LA SEUA OFERTA EDUCATIVA AMB EL CURS DE SOLFEIG PER A ADULTS/ES

Música AdultsL’Escola Municipal de Música amplia la seua oferta educativa per al present període lectiu, amb la posada en funcionament del Curs de Solfeig per a Adults/es. Es compleix així amb un dels objectius de la Directiva de la Societat que no havia estat possible els darrers anys. Enguany, degut a les peticions rebudes per part d’un nombre de persones interessades hem apostat per dur-lo endavant.

Amb la posada en funcionament del Curs, la Directiva pretén arribar a aquelles persones adultes, que fins ara no han tingut l’opció d’estudiar música, que abandonaren els estudis en anteriors etapes, o bé, que volen refrescar els coneixements. Es tracta, en definitiva, d’arribar a tots/es aquells/es que, potser, tenen l’espineta clavada de no haver pogut estudiar música i oferir-lis una mica de formació i de cultura musical.

El curs constarà de dues classes setmanals, els dimarts i una segon dia per concretar a les 19:15h. El preu és de 70€ trimestrals, més la matrícula.

Per a més informació podeu acostar-se a l’Escola per les vesprades o bé contactar amb nosaltres al correu electrònic smentusiasta@gmail.com.

Esta entrada està publicada en Escola. Marca com a favorit l'enllaç .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *