Comencen els actes de celebració de Santa Cecilia

Esta setmana comencem els actes de celebració de la nostra patrona Santa Cecilia.

Seran dos caps de setmana plens de música i festa, amb activitats dirigides als músics de la banda, als alumnes de l’escola, als socis i en general a tots els simpatitzants de la música.

Encetarem els actes este divendres amb un sopar, i després engalanarem el carrer amb motius festius. El dissabte continuarem amb l’excursió per als nostres alumnes, que en acabar ens ompliran els carrers del poble de música i festa amb el passacarrer. Seguidament recuperarem forces amb la macarronada. Continuarem diumenge amb el derbi entre la fusta i el metall seguit d’un esmorzar.

Durant la setmana es durà a terme la xocolatada per als més menuts de la societat.

Per al segon cap de setmana, tenim programat el divendres un sopar amb pa torrat del “Xato” després de l’assaig general. Arribarem a l’acte més important el dissabte amb la realització del concert en honor a Santa Cecilia. Després del concert, els socis podran disfrutar d’un vi d’honor. Continuarà la celebració amb el sopar i la revetlla. Per acabar, el diumenge es farà el passacarrer pels carrers del poble, la missa en honor a la nostra patrona i acabarem amb el dinar de cloenda.

Des de la directiva, convidem a participar en tots els actes programats.

Visca l’Entusiasta, visca Santa Cecilia i visca la Música!!

Activitats Sta. Cecilia 2016

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *