OBRIM MATRÍCULA PER AL CURS 2020-2021

Obrim matrículaObrim període de matrícula per al curs 2020-2021. Enguany per la precaució a la que ens obliga el COVID, la inscripció serà mitjançant el següent Formulari de matrícula (picar en l’enllaç). Estem a la vostra disposició en les dieferents xarxes i al correu electrònic smentusiasta@gmail.com per atendre i resoldre els vostres dubtes i preguntes i ajudar-vos a emplenar les el formulari d’inscripció.

CALENDARI DEL CURS

L’inici del curs escolar serà el dilluns 21 de setembre i finalitzarà el 25 de juny. Al full informatiu adjunt podeu consultar el calendari lectiu del curs i les festes i periodes de vacances.

OFERTA FORMATIVA

L’oferta formativa consta de les següents opcions:

Iniciació musical (3-7 anys): Metodologia FASOLET. Té com a principis potenciar la creativitat i desenvolupar l’educació auditiva. S’entén que l’ensenyament musical ha de ser una experiència compartida i exercitada en grup i amb la família, per fomentar en ells actituds i comportaments positius cap a la música. Fasolet posa èmfasi en el desenvolupament de la creativitat musical, ensenyant la música com un llenguatge innat que ajude l’alumnat a expressar-se d’una forma natural.

Llenguatge musical (8-12 anys) Metodologia AULA VIRTUAL. Incorpora les possibilitats digitals a lʼeducació musical: tant els materials didàctics (plataforma virtual dʼaccés via internet, continguts digitals), com lʼentorn. Permet a lʼalumnat, a més dʼaprendre a lʼescola emprant mitjans digitals i virtuals, poder accedir als materials des de qualsevol lloc i plataforma (ordinador, tablet o telèfon), i repassar o reforçar les lliçons amb jocs, cançons, dictats o altres mitjans.

Llenguatge musical per a persones adultes: Metodologia AULA VIRTUAL. Dirigit a totes les edats i a tots els nivells. Perquè a la nostra escola lʼaprenentatge musical no té edat i les persones adultes també somien amb ser músics.

Banda Juvenil

Instrument: Classes impartides per professorat titolat. Actualment l’oferta és la següent: Bombardí, Clarinet, Fagot, Flauta, Guitarra, Oboè, Percussió, Piano, Saxo, Trombó, Trompa, Trompeta i Violí. No obstant, si esteu interessats/ades en qualsevol altre instrument, no dubteu en comunicar-nos-ho i ho incorporarem a l’oferta formativa.

Dansa Moderna: Iniciació a l’aprenentatge de dansa moderna, funky, hip-hop.

PREUS I CONDICIONS

Podeu consultar-les al full informatiu adjunt.

HORARIS

Es concretaran els horaris posteriormente en funció de la disponibilitat del professorat i les famílies.

Full informatiu

Esta entrada està publicada en Escola. Marca com a favorit l'enllaç .