OBRIM MATRÍCULA PER AL CURS 2019-2020

Cartell MatrículaObrim període de matrícula per al curs 2019-2020. Per tal d’inscriure’s cal emplenar el document que trobareu al final de la present entrada en la seua totalitat i fer-lo arribar a l’escola en persona, a la bústia de l’Escola o bé escanejat al nostre correu electrònic smentusiasta@gmail.com. El proper dilluns i dimarts, de 18 a 20h, estarem a l’escola per a informar-vos, resoldre els vostres dubtes i preguntes i ajudar-vos a emplenar les inscripcions.

CALENDARI DEL CURS

L’inici del curs escolar serà el dilluns 23 de setembre i finalitzarà el 26 de juny. Al full informatiu adjunt podeu consultar el calendari lectiu del curs i les festes i periodes de vacances.

OFERTA FORMATIVA

L’oferta formativa consta de les següents opcions:

Música i psicomotricitat per a bebés: Iniciació a lʼeducació auditiva, al reconeixement dels sons i ritmes i el desenvolupament de la psicomotricitat

Iniciació musical (3-7 anys): Metodologia FASOLET. Té com a principis potenciar la creativitat i desenvolupar l’educació auditiva. S’entén que l’ensenyament musical ha de ser una experiència compartida i exercitada en grup i amb la família, per fomentar en ells actituds i comportaments positius cap a la música. Fasolet posa èmfasi en el desenvolupament de la creativitat musical, ensenyant la música com un llenguatge innat que ajude l’alumnat a expressar-se d’una forma natural.

Llenguatge musical (8-12 anys) Metodologia AULA VIRTUAL. Incorpora les possibilitats digitals a lʼeducació musical: tant els materials didàctics (plataforma virtual dʼaccés via internet, continguts digitals), com lʼentorn. Permet a lʼalumnat, a més dʼaprendre a lʼescola emprant mitjans digitals i virtuals, poder accedir als materials des de qualsevol lloc i plataforma (ordinador, tablet o telèfon), i repassar o reforçar les lliçons amb jocs, cançons, dictats o altres mitjans.

Llenguatge musical per a persones adultes: Metodologia AULA VIRTUAL. Dirigit a totes les edats i a tots els nivells. Perquè a la nostra escola lʼaprenentatge musical no té edat i les persones adultes també somien amb ser músics.

Banda Juvenil

Instrument: Classes impartides per professorat titolat. Actualment l’oferta és la següent: Clarinet, Fagot, Flauta, Guitarra, Percussió, Piano, Saxo, Trompeta, Oboè i Violí. No obstant, si esteu interessats/ades en qualsevol altre instrument, no dubteu en comunicar-nos-ho i ho incorporarem a l’oferta formativa.

Dansa Moderna: Iniciació a l’aprenentatge de dansa moderna, funky, hip-hop.

PREUS I CONDICIONS

Podeu consultar-les al full informatiu adjunt.

HORARIS

Al full informatiu adjunt podeu consultar una proposta incial d’horaris orientatius de les classes. No obstant, poden sofrir modificacions en funció de la disponibilitat del professorat i les famílies.

Full Inscripció

Full informatiu

Esta entrada està publicada en Escola. Marca com a favorit l'enllaç .