OBRIM MATRÍCULA PER AL CURS 2022-2023 AMB NOVETATS IMPORTANTS

Fons IntrumentsCALENDARI DEL CURS

El periode de matrícula serà des del dilluns 5 fins el dimecres 7 de setembre. La inscripció serà mitjançant el següent Formulari de matrícula (picar en l’enllaç). Estem a la vostra disposició en les dieferents xarxes i al correu electrònic smentusiasta@gmail.com per atendre i resoldre els vostres dubtes i preguntes i ajudar-vos a emplenar les el formulari d’inscripció

Es convocarà posteriormente a les famílies a reunions informatives per concretar horaris.

L’inici del curs escolar serà el dilluns 19 de setembre i finalitzarà el 23 de juny.

OFERTA FORMATIVA

L’oferta formativa consta de les següents opcions:

Música i moviment (1-2 anys): Iniciació a lʼeducació auditiva, al reconeixement dels sons i ritmes i el desenvolupament de la psicomotricitat.

Iniciació musical (3-7 anys)Metodologia FASOLET. Té com a principis potenciar la creativitat i desenvolupar l’educació auditiva. S’entén que l’ensenyament musical ha de ser una experiència compartida i exercitada en grup i amb la família, per fomentar en ells actituds i comportaments positius cap a la música. Fasolet posa èmfasi en el desenvolupament de la creativitat musical, ensenyant la música com un llenguatge innat que ajude l’alumnat a expressar-se d’una forma natural.

Llenguatge musical (8-12 anys) Metodologia AULA VIRTUAL. Incorpora les possibilitats digitals a lʼeducació musical: tant els materials didàctics (plataforma virtual dʼaccés via internet, continguts digitals), com lʼentorn. Permet a lʼalumnat, a més dʼaprendre a lʼescola emprant mitjans digitals i virtuals, poder accedir als materials des de qualsevol lloc i plataforma (ordinador, tablet o telèfon), i repassar o reforçar les lliçons amb jocs, cançons, dictats o altres mitjans.

Llenguatge musical per a persones adultesMetodologia AULA VIRTUAL. Dirigit a totes les edats i a tots els nivells. Perquè a la nostra escola lʼaprenentatge musical no té edat i les persones adultes també somien amb ser músics.

Banda Juvenil

InstrumentClasses impartides per professorat titolat. Actualment l’oferta és la següent: Bombardí, Clarinet, Fagot, Flauta, Guitarra, Oboè, Percussió, Piano, Saxo, Trombó, Trompa, Trompeta i Violí. No obstant, si esteu interessats/ades en qualsevol altre instrument, no dubteu en comunicar-nos-ho i ho incorporarem a l’oferta formativa.

PREUS I CONDICIONS

Podeu consultar-les al formulari de matrícula.

HORARIS

Es concretaran els horaris posteriormente en funció de la disponibilitat del professorat i les famílies.

NOVETATS IMPORTANTS

El nou curs ve carregat de novetats per als cursos de llenguatge musical (8-12 anys) que fa uns anys la Directiva venia projectant, però que malauradament el COVID ens va obligar a aparcar. Enguany, normalitzada l’activitat lectiva, ens hem posat a la feina de fer-les realitat. Anem a complementar l’aprenentatge del llenguatge musical amb activitats periódiques d’altres arts paral·leles i complementàries a la música.

Així, des de la columna vertebral de l’Escola que és l’aprenentatge de la música, incorporem una oferta d’activitats i tallers que, distribuits de forma periòdica durant el curs lectiu, pretenen complementar l’estudi de la música amb altres arts. Estes activitats estaran relacionades amb arts paral·leles i complementàries a la música, com ara la pintura, l’audiovisual, el teatre, l’expressió corporal, etc..

L’objectiu de l’actual oferta formativa de llenguatge musical preten oferir una formació oberta i plural que, des del tronc de la música puga obrir noves sinèrgies amb altres formes d’expressió artística.

Esta entrada està publicada en Escola. Marca com a favorit l'enllaç .