L’ESCOLA DE MÚSICA, AMB LA COL·LABORACIÓ DE L’AJUNTAMENT, POSA EN MARXA EL BANC DE LLIBRES

Cartell Projecte Banc de LlibresL’Escola de Música, amb la col·laboració de l’Ajuntament, posen en marxa aquest curs el projecte de Banc de Llibres per a l’alumnat de fasolet i llenguatge musical.

Aquest projecte, que comptarà amb el finançament de la Societat Musical l’Entusiasta i l’Ajuntament, que assumiran la major part del cost (80% entre els dos), pretén la creació d’un Banc de Llibres de text per a l’alumnat de fasolet i llenguatge musical. D’aquesta forma, les famílies que hagueren manifestat la intenció d’adquirir llibres pagaran un import simbòlic, en concepte de préstec dels llibres lliurats a l’alumne/a, amb el compromís de que, en finalitzar el curs, siguen tornats a l’Escola en bon estat de conservació, per a poder ser utilitzats en posteriors cursos. L’import que assumiran les famílies seran emprats per a la reposició de llibres i l’adquisició de noves edicions.

Amb aquest projecte, que ja veniem gestant des de fa uns anys, pretenem assolir una sèrie d’objectius:

  • Estalviem costos econòmics a les famílies, per evitar que els llibres no siguin un problema en la relació entre l’escola i les famílies.
  • Fem un consum responsable.
  • Tenim cura dels materials, per tal de poder retornar-los en bones condicions d’ús i que siguen emprats per altres alumnes en posteriors cursos.
  • Preservem el medi ambient.
  • Fem escola, en un projecte que implica a tota la comunitat educativa del centre.Consum responsable llibres

 

Esta entrada està publicada en Escola. Marca com a favorit l'enllaç .