L’ENTUSIASTA CELEBRA SANTA CECÍLIA 2017 AMB LA INCORPORACIÓ DE 5 NOUS/NOVES MÚSICS

 

Cinc nous/noves músics s’incorporaran enguany a l’Entusiasta, amb motiu de la celebració de Santa Cecília. Són Mar Selfa Cunyat (flauta travessera), Dionís Casanova Calvillo (clarinet), Marc Ferrando Porro (bombardí), Aurora Ferrando Ramis  (flauta travessera) i Rubén Serra Ferrando (percussió).

Santa Cecília 2017 Nous-noves membres

Per tal de commemorar esta festa, l’Entusiasta ha programat una sèrie d’activitats que ja començaren el passat cap de setmana, dedicades a l’alumnat de l’Escola de Música. Aquest cap de setmana, es concentren les principals activitats de la festa, en les que destaquem els tradicionals passacarrer de recollida de nous/noves músics i el concert, que tindrà lloc hui dissabte, a les 20:00h, a l’Auditori Municipal de Benifairó de la Valldigna, baix la direcció de Teo Aparicio-Barberán.

En el concert s’interpretaran peces com Palladio de Karl Jenkins, Jericho de Bert Appermont, i Concerto for alto saxophone de Ronald Binge, on el propi Teo Aparicio-Barberán intervindrà com a saxo alt solista.

Ja en la segona part nostra banda estrenarà el pasdoble El “Ti Pepe” i el “Ti Vicentet dedicats als que van ser presidents de L’Entusiasta,  José Ribelles Alberola i al ja desaparegut Vicente Ferrando Vercher, sens dubte, dues persones que van entregar molts anys i esforç en benefici de la seua banda. Per finalitzar s’interpretarà Sagunto de Bernardo Adam Ferrandoun poema simfònic, que estarà narrat per Oscar Pellicer i Vals de la “Suite nº 2”  de Shostakovich.Poster Sta. Cecilia 2017redPROGRAMA D’ACTES

DISSABTE, 2 DE DESEMBRE DE 2017

18:00h: Passacarrer i recollida dels/de les nous/noves membres de l’Entusiasta.

20:00h: Concert de Santa Cecília. (Després del concert hi haurà un vi d’honor per a tots/es els/les socis/sòcies).

22:00h: Sopar de Santa Cecília (confirmar assistència).

01:00h: Discomòbil PK2.

DIUMENGE, 3 DE DESEMBRE DE 2017

10:00h: Esmorzar.

11:00h: Passacarrer.

12:00h: Missa en honor a Santa Cecília

12:30h: Passacarrer i recollida de bunyols.

14:00h: Dinar de Santa Cecília.

Esta entrada està publicada en Santa Cecilia. Marca com a favorit l'enllaç .