HORARIS I TRANSPORT AMB AUTOBUS DEL CERTAMEN

 

Amb la present entrada volem compartir amb tots/es aquells/es que tenen previst assistir al Certamen com a acompanyants i públic en general algunes indicacions que considerem importants:

HORARI DE L’ACTUACIÓ DE L’ENTUSIASTA

Palau de la Música Sala Iturbi

Palau de la Música Sala Iturbi

El proper dissabte 23 de juliol, tal i com ja vos varem informar en l’anterior entrada, l’Entusiasta actuarà en el Certamen Internacional de Bandes de Música de València. L’actuació tindrà lloc en la Sala Iturbi del Palau de la Música, per la vesprada, en tercer lloc per ordre d’intervenció.

Vesprada (a partir de les 17:30h)

ASOCIACIÓN BANDA DE MÚSICA DE ALCÁZAR DE SAN JUAN (CIUDAD REAL)

ASOCIACIÓN MUSICAL MOTEÑA DE MOTA DEL CUERVO (CUENCA)

SOCIETAT MUSICAL L’ENTUSIASTA DE BENIFAIRÓ DE LA VALLDIGNA (VALENCIA)

BANDA MUNICIPAL DE BARCELONA (BANDA INVITADA)

Les audicions comencen a les 17:30h. Fent una estimació d’aproximadament una hora entre la intervenció de cada banda i el canvi a la següent, la nostra banda actuarà al voltant de les 19:30h. Seria convenient, aleshores, i així vos ho recomanem, accedir a la sala abans de l’actuació de la banda anterior, la Asociación Musical Moteña de Mota del Cuervo, cap a les 18:15h, i així evitem problemes d’aforament. Durant l’actuació suposem que les portes romandran tancades i no es podrà tindre accés a la sala, no obstant, entre les dues obres que interpretarà cada banda s’obriran les portes durant una curta estona de temps. Comentar-vos també que els pisos superiors tenen major visibilitat que la planta principal.

Vos recordem, una vegada més, que l’accés al Palau de la Música serà lliure i gratuït, i que no es reserven butaques. L’aforament de la Sala és limitat, però, en previsió de la possibilitat que la Sala estiga plena, el Comité Organitzador del Certamen habilitará, donat el cas, la Sala Joaquín Rodrigo del Palau de la Música, per a poder seguir el desenvolupament de les actuacions en directe a per una pantalla gegant.

TRANSPORT DELS MÚSICS/ACOMPANYANTS 

Tal i com ja vos informàrem en l’anterior entrada, la Societat posarà a disposició dels músics, familiars i acompanyants que s’hagen inscrit prèviament, autobusos per al transport d’anada i tornada.

Els autobusos eixiran cap a les 16:00h. des de la plaça Pintor Sorolla. Cal que sigau puntuals per les demores organitzatives que estos actes generen. El transport dels músics anirà a càrrec de la Societat. Els familiars i acompanyants que s’hagen inscrit, hauran d’abonar 6€ abans de pujar a l’autobús. Els autobusos amb els músics/acompanyants pararan a la porta del Palau i esperaran a la zona reservada per a l’estacionament d’autobusos, que serà el carril de la dreta en la prolongació de l’Albereda des del pont de l’Àngel Custodi.

Vos recordem que, després de conèixer la decisió del jurat, ens dirigirem al punt de trobada per a autobusos, on, IMMEDIATAMENT partirem de tornada a Benifairó. Confiem en la vostra serietat amb això per evitar demores innecessàries.

Esta entrada està publicada en CIBM. Marca com a favorit l'enllaç .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *