LES BANDES DE LA VALLDIGNA ORGANITZEN EL CONCERT ” EN CLAU DE DONA”, EN COMMEMORACIÓ DEL DIA DE LA DONA

concert3aLes bandes de Benifairó, Simat i Barx, s’han unit per retre un homenatge a la dona i han organitzat conjuntament un concert que serà interpretat i dirigit per dones. La proposta pretén tindre caràcter de continuïtat i de reivindicació. De continuïtat, perquè si bé enguany tindrà lloc en la localitat que l’ha vist nàixer, Benifairó de la Valldigna, pretén que s’organitze de forma rotativa en la resta dels municipis de la Valldigna, i reivindicativa, perquè pretén posar en solfa i denunciar la discriminació que la dona, en quant a participació en la societat i en drets, encara en el segle XXI, continua estant sotmesa, no sols en l’àmbit de la música, sinó en tots els àmbits de la societat i en diferents mesura a tot arreu del nostre planeta.

El concert, que ha comptat amb la participació i la complicitat de més de 40 dones músics de les bandes de la Valldigna, estarà dirigida per Olga Clari.

El concert, en el que col·labora l’Ajuntament de Benifairó de la Valldigna, tindrà lloc en l’Auditori municipal, el dissabte, 4 de març, a les 19:30h. Al concert s’interpretaran les següents obres:

“DON PAJARITA”, pasdoble de Ferrer Ferran.

“RIKUDIM” suite de ball de Jan van der Roost.

“EL BATEO”, sarsuela de Federico Chueca.

“LAS LEANDRAS” revista musical Francisco Alonso.

“FREE WORLD FANTASY”, música per a banda de vent de Jacob de Haan.

“LORD TULLAMORE”, concert per a banda de Carl Wittrock.

 

Olga Clari, inicia els estudis de música al Conservatori Mestre Vert de Carcaixent, amb el mestre Salvador Navarro, l’any 2001 i finalitza els estudis d’ensenyances professionals a la Societat Musical d’Alzira amb el mestre Federico Rocafort el 2011. Ingressa en el Conservatori Superior Joaquín Rodrigo de València en l’especialitat de Musicologia i cursa, paral·lelament, els estudis de direcció de banda amb el mestre Jose Rafael Pascual Vilpalana a l’escola de Joventuts Musicals de la Vall d’Albaida. Els darrers anys realitza cursos de perfeccionament amb mestres com Jan Cober, Eugene Corporon, Llorenç Mendoza, Ernesto Artal, Mauricio Weintraub, Vicente Soler, Ferrer Ferrán o Hilari Garcia, d’entre altres.

En l’actualitat és mestra de solfeig i conjunt instrumental en l’Ateneu Musical de Cullera, així com directora de la seua Banda Infantil, compaginant-ho amb els estudis superiors de l’especialitat de direcció d’orquestra i cor al Conservatori Joaquín Rodrigo.

Esta entrada està publicada en Banda. Marca com a favorit l'enllaç .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *