CONCERT DE FESTES 2017 DE LA BANDA: LA VOLTA AL MÓN EN 12 PARTITURES

CONCERT DE FESTES 2107
Diumenge, 30 de juliol, 22:30h.
Plaça Major. Benifairó de la Valldigna

Poster Verano 2017

                             Programa Concert Festes 2017

 Suspiros de España  (Pasdoble)  A. ÁLVAREZ

Paris Montmartre Arr: TOSHIO MASHIMA

La vita e bella NICOLA PIOVANI

Alpina Fanfare FRANCO CESARINI

Trois dances KHACHATURIAN

The leyend from Yao Arr: SHU HAN

African Symphony VAN McKOY

Adios Nonino ASTOR PIAZZOLA

Danzón nº2 ARTURO MARQUEZ/Arr: Oliver Nickel

American Graphity NAHOIRO IWAI

La boda de Luis Alonso (intermedio) G.GIMÉNEZ

 

Mestre Director :  Teo Aparicio-Barberán

Notes al programa:

Al llarg de la història han sigut molts els diferents compositors que han inspirat la seua música en distints llocs del món amb els seus particulars costums i tradicions. El segle XIX va comportar una forta corrent nacionalista que va animar a aquestos autors a ajudar a mantindre viva la cultura musical dels seus llocs d’origen. Però no sols van ser aquells autors els que van escriure les seues partitures inspirades en el folklore. També autors totalment actuals com Arturo Márquez, Franco Cesarini o Toshio Mashima ens traslladen als seus llocs d’origen per mitjà de la màgia de la música. El concert programat ens permetrà realitzar un fantàstic viatge al voltant de tot el món per mitjà de la capacitat evocadora de la música, capaç no sols de descriure’ns cada lloc, sinó de traslladar-nos l’essència pròpia de la seua cultura i el seu folklore.

El nostre viatge comença al nostre país amb el conegut pasdoble “Suspiros de España”, per a traslladar-los als carrers parisencs, per l’entranyable toscana italiana i la majestuositat dels alps suïssos. Mites i llegendes de la freda i ombriua Rússia donen pas a la inconfusible música oriental. Volant per damunt de la selva africana ens traslladarem a Amèrica llatina per a gaudir del  sabor del tango i el “Danzón” cubano. Finalment ens detindrem en els “Music Hall” americans abans de tornar novament al nostre país.

Tota la família de “L’entusiasta” desitgem que gaudesquen tant del concert com nosaltres ho hem fet preparant-ho, i per descomptat, que passen unes

¡¡ BONES FESTES I BON ESTIU ¡!

 

 

 

 

 

Esta entrada està publicada en Banda. Marca com a favorit l'enllaç .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *