CERTAMEN INTERNACIONAL DE BANDES DE MÚSICA DE VALÈNCIA 2016. FULL INFORMATIU

CIBM2016

Com tots/es sabeu, la Societat Musical l’Enstusiasta va decidir emprendre el repte de presentar-se al Certamen de Bandes de Música de València d’enguany. Molt està sent l’esforç que, des de tots els sectors de la Societat (directiva, director, músics, i famílies), estem duent a terme per deixar, com ens demana el nostre director Teo Aparicio, “el pavelló artístic de la banda el més alt possible, per correspondre amb tot allò que les generacions passades han fet per l’Entusiasta“.

El dia del Certamen s’apropa i per part de la Directiva anirem informant-vos de tot allò que puga ser del vostre interés al respecte d’aquesta edició en la que hi participem.

DATA I HORARI DE LES AUDICIONS

Palau de la Música Sala Iturbi

Palau de la Música Sala Iturbi

El Certamen tindrà lloc al Palau de la Música de València. Les bandes que competeixen en la Secció Primera, en la que es troba l’Entusiasta, interpretaran les obres a la Sala Iturbi del Palau, el dissabte 23 de juliol, en horari de matí, a partir de les 11:00h, i per la vesprada, a partir de les 17:30h.

L’ordre d’intervenció, obtés per sorteig, serà el següent:

Matí (a partir de les 11:00h)

SOCIETAT UNIÓ MUSICAL ALMORADÍ (ALACANT)

UNIÓ MUSICAL DE MURO (ALACANT)

Vesprada (a partir de les 17:30h)

ASOCIACIÓN BANDA DE MÚSICA DE ALCÁZAR DE SAN JUAN (CIUDAD REAL)

ASOCIACIÓN MUSICAL MOTEÑA DE MOTA DEL CUERVO (CUENCA)

SOCIETAT MUSICAL L’ENTUSIASTA DE BENIFAIRÓ DE LA VALLDIGNA (VALENCIA)

BANDA MUNICIPAL DE BARCELONA (BANDA INVITADA)

A partir de les 9:30h pel matí i de les 16:00h per la vesprada, tindrà lloc la recepció de les Bandes de Música que participaran en la Secció primera, a la porta d’artistes del Palau de la Música, edifici subterrani a l’esquerra de l’entrada principal del Palau que dóna al passeig de l’Albereda (hi haurà rètol indicant entrada de músics).

Les afinacions es realitzaran en els llocs reservats (Sala Garcia Navarro), amb antelació a la projecció de control de músics, que serà realitzat per membres de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana i estant supervisats per un membre de cada Societat Musical participant.

Es recomana que les Bandes estiguin com a mínim una hora abans de la seva actuació segons l’ordre del sorteig abans relacionat.

Les societats musicals participants tindran un camerino per deixar les fundes dels instruments abans de les afinacions corresponents i durant la seva actuació, havent de deixar lliure el mateix un cop acabada la seva actuació.

ACCÉS DEL PÚBLIC A LES AUDICIONS

L’accés al Palau de la Música serà lliure, no es reserven butaques. Les portes del Palau per a l’accés del públic s’obriran 30 minuts abans de començar les audicions, és a dir, 10:30h pel matí i 17;00h per la vesprada. Vos recordem que l’aforament de la Sala és limitat, i que no es podrà accedir a la mateixa amb l’instrument.

En previsió de la possibilitat que la Sala estiga plena, el Comité Organitzador del Certamen habilitará, donat el cas, la Sala Joaquín Rodrigo del Palau de la Música, per a poder seguir el desenvolupament de les actuacions en directe a per una pantalla gegant.

TRANSPORT DELS MÚSICS/ACOMPANYANTS 

La Societat posarà a disposició dels músics, familiars i acompanyants autobusos per al transport d’anada i tornada. El cost d’un d’ells serà assumit per l’Ajuntament. Tots/es aquells interessats/ades en viatjar amb els autobusos hauran d’inscriu-re’s.

Les inscripcions es formalitzaran preferentment emplenant un full que estarà disponible per als músics i resta del poble durant els assaigs de la banda, els dilluns i dimecres, de 21:00h a 22:00h, i els divendres de 20:00h a 22:00h en l’Escola de Música. No obstant podeu també enviar-nos un missatge al nostre correu smentusiata@gmail.com, un missatge privat al facebook o qualsevol altre mitjà que considereu adient. La reserva de plaça en l’autobús no assegura l’accés a la Sala d’audicions ja que, com hem dit abans, és lliure.

El preu de l’autobús, per a familiars i acompanyants serà de 6€ per persona. El transport dels músics anirà a càrrec de la Societat i l’Ajuntament. L’eixida tindrà lloc al voltant de les 16:ooh i la tornada serà al finalitzar el Certamen, previssiblement cap a les 22:30h.

Els autobusos amb els músics/acompanyants pararan a la porta del Palau i esperaran a la zona reservada per a l’estacionament d’autobusos, que serà el carril de la dreta en la prolongació de l’Albereda des del pont de l’Àngel Custodi.

Banda l'Entusiasta

Banda l’Entusiasta

Esta entrada està publicada en Banda, CIBM. Marca com a favorit l'enllaç .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *